Cithakan:CathEncy

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

"CathEncy". Catholic Encyclopedia. New York: Robert Appleton Company. 1913. 

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:CathEncy&oldid=866664"