Cithakan:Cartella

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.


Cara penggunaan[besut sumber]

{{cartella
|judul=
|logo=
|px=
|link=
|isi=

}}

Warna tersedia: rancion, blu, grigio, verdo, viola, róso e, dengan defaut, blu/rancion.


Cartella arancione.jpg
judul
Nuvola apps date.png
sunting    

{{{isi}}}

Cartella blu.jpg
judul
Nuvola apps date.png
sunting    

{{{isi}}}

Cartella grigia.jpg
judul
Nuvola apps date.png
sunting    

{{{isi}}}

Cartella verde.jpg
judul
Nuvola apps date.png
sunting    

{{{isi}}}

Cartella viola.jpg
judul
Nuvola apps date.png
sunting    

{{{isi}}}

Cartella rossa.jpg
judul
Nuvola apps date.png
sunting    

{{{isi}}}

Cartella blu.jpg
judul
Nuvola apps date.png
sunting    

{{{isi}}}