Cithakan:BintangWiki Geografi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
BintangWiki Geografi
"BintangWiki Geografi" dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang kanthi sukarila ngembangaken artikel-artikel mawi topik geografi wonten ing Wikipedia abasa Jawi. '