Cithakan:Babelbox-N

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
{{{1}}}{{{2}}}

Keterangan

Templat dasar Babel untuk penutur asli basa Jawi.