Cithakan:AutoLink

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

{{{1}}}

Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.

To use this template, put {{AutoLink|target|word}} (if there is no word parameter, then the template will function in the same way as if it were the target). If the link location exists a link will be created, if not it will not. This template exists to avoid redlinks being created. If the page is created, the link will be formed.

This template also exists to allow templates to accept either plain text or wikitext for parameters, automatically linkifying the value if it is plain text, and an article exists there. (see Infobox Australian Place)

This template should not be used in the mainspace, as red links are good.