Cithakan:Ancient monuments in Rome

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

{{{name}}}
Lokasi Unknown.
Dibangun Unknown.
Dibangun déning/kanggo Unknown.
Jinis bangunan Unknown.
Artikel kagandhèng List of ancient monuments
in Rome
Blue pog.svg
{{{label_name}}}