Cithakan:AFG

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Flag of Afganistan Afganistan

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:AFG&oldid=866362"