Cithakan:360/doc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Penggunaan[besut sumber]

Cithakan iki digunakake kanggo nampilake foto 360° derajat.

Cithakan iki bakal njupuk data foto panorama saka wikidata data, utawa nggunakake parameter 1 kanggo ngetik data file gambar. Catatan: Foto kudu diunggah ing Wikimedia.

Contoh[besut sumber]

{{360}} 

karo cathetan foto kasedhiya ing Wikidata bakal ngasilake:







{{360
|Arya_360-masjid_desa_majasih-2014_0.jpg
|Panorama 360 masjid desa Majasih, Sliyeg, Indramayu}} 

bakal ngasilake: