Cimorelli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cimorelli
Cimorelli.jpg
Cimorelli di Malibu Chili Cook-Off, 2011.
Pratélan latar wuri
SakaSacramento, California, Amérikah Sarékat
GénreVocal group, Pop, R&B
Mangsa akarya2007–sekarang (iCarly)
Sana jaringanwww.cimorellimusic.com
AnggotaChristina Cimorelli
Katherine Cimorelli
Lisa Cimorelli
Amy Cimorelli
Lauren Cimorelli
Dani Cimorelli

Cimorelli (baca: Simoncelli) ya iku grup musik yang populer ing YouTube lan nandatangani kontrak karo label Universal Music Island. Cimorelli kapereng saka nem paseduluran, Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren, lan Dani.[1] Gaya nyanyine akèh gunakake a capella lan sakala gunakake instrumen. Grup iki wiwit mosting cover lagu ing YouTube, sadurungé ngrilis lagu asli.[2] As of Juni 2013, kelompok iki wis ngrilis patang album mini (EP).

Diskografi[besut | besut sumber]

  • CimFam (2009)
  • Believe It (2012)
  • Made in America (2013)
  • What I Do (2014)

Personil[besut | besut sumber]

  • Christina Lynne Cimorelli (lair 12 Agustus 1990)
  • Katherine Ann Cimorelli (lair 4 Maret 1992)
  • Lisa Michelle Cimorelli (lair 19 September 1993)
  • Amy Elizabeth Cimorelli (lair 1 Juli 1995)
  • Lauren Christine Cimorelli (lair 12 Agustus 1998)
  • Danielle "Dani" Nicole Cimorelli (lair 15 Juni 2000)

Penghargaan lan nominasi[besut | besut sumber]

Tahun Nominasi Penghargaan Hasil
2013 Cimorelli Teen Choice Award for Choice Web Star[3] Menang
2014 Cimorelli Teen Choice Award for Choice Web Star: Music[4] Nominasi

Artis kang setara karo Cimorelli[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Cimorelli, Allmusic
  2. "EDITORS' PICK—Best Brother/Sister Act-Sacramento, California". Sacmag.com. Dijupuk 2011-10-18. 
  3. Swift, Andy. "Teen Choice Awards Winners 2013: One Direction & More — Full List". Hollywood Life. Dijupuk 2 July 2014. 
  4. "2014 Teen Choice Awards - News". Teenchoiceawards.com. Dijupuk 2014-08-11. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]