Chhaang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chhaang Nepal diseduh saka beras

Chhaang or chang (Tibetan: ཆང་; Wylie: chang Wylie: chang , Cithakan:Lang-new, basa Nepali: छ्याङ) minangka ombenan Nepalese and Tibetan. Iki minangka bagean saka Himalayas, Limbu people, Newar, Sunuwar, Rai, Gurung, Magar, Sherpa, Tamang