Charlotte Rampling

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rampling at the Cannes Film Festival in 2001

Tessa Charlotte Rampling (lair 5 Fèbruari 1946) yakuwi aktris lan modèl saka Inggris.

Filmografi[besut | besut sumber]