Charlie's Angels

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Charlie's Angels
Digawé déning Ivan Goff
Ben Roberts
Diparagakaké Kate Jackson
Farrah Fawcett
Jaclyn Smith
Cheryl Ladd
Shelley Hack
Tanya Roberts
David Doyle
John Forsythe
Negara asal Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
Gunggung mangsa 5
Gunggung episode 110 (dhaptar episode)
Prodhuksi
Eksekutif prodhuser Aaron Spelling
Leonard Goldberg
Suwéné acara 50 minutes
Prodhuksi Spelling/Goldberg Productions
Columbia Pictures Television
(now Sony Pictures Television)
Pambabaran
Saluran tivi ABC
Lakuné acara September 22, 1976 – June 24, 1981

Charlie's Angels iku sawijining Seri TV ngenani telung wanita sing nyambut gawé marang sawijining agèn invèstigator pribadi (private investigator), lan dadi sing pisanan peran mangkono iku diayahi déning wanita. Seri TV iki digiyaraké ing Amérika Sarékat déning stasiun TV Jaringan Televisi ABC wiwit taun 1976 nganti taun 1981 lan dadi seri TV sing paling populèr ing taun 1970an. Charlie's Angels kacipta déning Ivan Goff lan Ben Roberts lan diprodhuksi déning Aaron Spelling lan Leonard Goldberg.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]