Cerrina Monferrato

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cerrina Monferrato iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki nduwé pedunung 1.598 jiwa. .


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.