Cerrina Monferrato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cerrina Monferrato iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki sing ndunungi 1.598 jiwa..