Cerreto Grue

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cerreto Grue iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki sing ndunungi 346 jiwa..