Cerreto Grue

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cerreto Grue iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki nduwé pedunung 346 jiwa. .

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cerreto_Grue&oldid=813650"