Ceresto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cereseto iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki sing ndunungi 471 jiwa..