Cella Monte

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cella Monte iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki nduwé pedunung 541 jiwa. .

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cella_Monte&oldid=813646"