Cella Monte

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cella Monte iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki sing ndunungi 541 jiwa..