Cella Monte

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cella Monte iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki sing ndunungi 541 jiwa..