Cawet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Rupa-rupa modhel cawet

Cawet ya iku sandhangan kang wujud kathok kanggo nutupi laladan sakiwatengen lakang nganti sangisore puser. Istilah iki kagunakake tumrap sandhangan kanggo wong wadon, déné kanggone wong lanang diarani sémpak.