Cawet

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Rupa-rupa modhel cawet

Cawet ya iku sandhangan kang wujud kathok kanggo nutupi laladan sakiwatengen lakang nganti sangisore puser. Istilah iki kagunakake tumrap sandhangan kanggo wong wadon, dene kanggone wong lanang diarani sémpak.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cawet&oldid=1015305"