Cawet

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rupa-rupa modhel cawet

Cawet yaiku sandhangan kang wujud kathok kanggo nutupi dhaerah sakiwatengen lakang nganti sangisore puser. Istilah iki kagunakake tumrap sandhangan kanggo wong wadon, dene kanggone wong lanang diarani sémpak.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cawet&oldid=837547"