Carpe diem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
A sundial inscribed carpe diem

Carpe diem minangka aphorisme basa Latin, biasane (sanajan bisa dipertanyakan) sing diterjemahake "rebut dina", dijupuk saka buku 1 sing ditulis dening pujangga Romawi Horace, Odes (23 SM).[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Quintus Horatius Flaccus, Carmina, Liber I, Carmen XI