Canon EOS

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

EOS yakuwi singkatan saka Electro Optical System, sistem kodhak Canon kang migunakaké tèknologi auto-fokus (AF) ning sistem kamerané.


Cithakan:Fotografi-stub