Canon EOS

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

EOS yakuwi singkatan saka Electro Optical System, sistem kodhak Canon kang migunakaké tèknologi auto-fokus (AF) ning sistem kamerané.


Cithakan:Fotografi-stub