Candhi Kotes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Candhi Kotes yaiku candhi kang ana ing Dhusun Papoh, Gandusari, Blitar, Jawa Wétan. Candhi Kotes iki uga kasebut Candhi Papoh. Laporan kang njléntréhaké Candhi Kotes iki sepisan digawé déning Volgens Hoepernans ing taun 1866, banjur déning J. Knebel taun 1908, lan kasebut ing buku History of Java (1917) kang ditulis dening Th. S. Raffles. Candhi iki dipugar déning Dinas Purbakala (Oudheidkundige Dienst) ing taun 1921.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sedyawati, Edi, 1938-; Indonesia. Direktorat Pelestarian Cagar Budaya dan Permuseuman,. Candi Indonesia (Cetakan pertama ed.). [Jakarta]. ISBN 9786021766934. OCLC 886882212.CS1 maint: extra punctuation (link) CS1 maint: multiple names: authors list (link)