Candhi Boyolangu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Candhi Boyolangu

Candhi Boyolangu utawa Candhi Gayatri ya iku candhi kang ngadek wonten sakitaré karangan warga. Candhi Boyolangu iki tau diarani Oudheidkundige Verslag taun 1917. Candhi iki manggon ing Dusun Boyolangu, Désa Boyolangu, Kecamatan Boyolangu Kabupatèn Tulungagung, Jawa Wétan, Indonesia. Boyolangu iki kasusun saka watu abang.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sedyawati, Edi, 1938-; Indonesia. Direktorat Pelestarian Cagar Budaya dan Permuseuman,. Candi Indonesia (ed. Cetakan pertama). [Jakarta]. ISBN 9786021766934. OCLC 886882212.