Candhi Boyolangu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Candhi Boyolangu

Candhi Boyolangu utawa Candhi Gayatri ya iku candhi kang ngadek wonten sakitaré karangan warga. Candhi Boyolangu iki tau diarani Oudheidkundige Verslag taun 1917. Candhi iki manggon ing Dusun Boyolangu, Désa Boyolangu, Kecamatan Boyolangu Kabupatèn Tulungagung, Jawa Wétan, Indonesia. Boyolangu iki kasusun saka watu abang.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sedyawati, Edi, 1938-; Indonesia. Direktorat Pelestarian Cagar Budaya dan Permuseuman,. Candi Indonesia (Cetakan pertama ed.). [Jakarta]. ISBN 9786021766934. OCLC 886882212.CS1 maint: extra punctuation (link) CS1 maint: multiple names: authors list (link)