Busana saben dina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tiyang jaler ngagem kaos

Klambi saben dina (klambi khusus sembrono utawa sandhangan) punika sugih kode Western sing anteng, occasional, spontan lan cocog kanggo nggunakake saben dinten. Sandhangan kasual dadi populer ing jagad Kulon sawise countercultur ing taun 1960an . Nalika negesake kenyamanan busana kasual, bisa uga diarani leisurewear .

Galeri[besut | besut sumber]