Bukan Pasar Malam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bukan Pasar Malam iku novèl kang ditulis déning Pramoedya Ananta Toer.[1] Novèl iki nyaritakaké pangalamané Pram, minangka lakon utama, karo bapaké.[1] Novèl iki uga nyaritakaké bab Blora[1] utawa trepé bab lelungané kaloroné menyang Blora.[1] Novèl iki babar kang kapisan ing taun 1951.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c d Pramoedya Ananta Toer (1999). Bukan Pasar Malam. Yogyakarta: Bara Budaya.