Brosur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Brosur ya iku buku informasi sing sawayah-wayah dipacak kanggo ménéhi informasi ringkes kanggo babagan tinentu.

Réferènsi[besut | besut sumber]