Brajalamatan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brajalamatan

Brajalamatan inggih punika rayinipun Brajamusti, ingkang taksih putranipun Prabu Tremboko. Sakjronipun berontak kaliyan Pringgandani, Brajalamatan kagolong tokoh ingkang tumut dhumaténg perang lan Brajalamatan tilar donya ing asta Gathotkaca