Boulets à la liégeoise

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Boulet à la liégeoise
Boulets à la liégeoise 1.jpg
Ajanganmain
Panggonan asalBelgium
DigawéGéraldine Lapin
Woworan pokokground meat, bread crumbs, onion
Buku masakan: Boulet à la liégeoise  Médhia: Boulet à la liégeoise

Boulet à la liégeoise (utawa luwih diarani wilayah lapin saus boulet, boulet (saus) chasseur, utawa Boulets [1] ) minangka sawijining olahan kalebu spesialisasi tradisional Bèlgi sing, miturut jeneng kasebut, asale saka kutha Liège . Kaya resep resep regional, akeh resep kaya sing nggawe wong, kabeh nambah sentuhan pribadi.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. In Walloon from Liège: dè boulè (plural, as they are always served in pairs).