Ancab nglalu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Bom Nglalu)

Ancab nglalu iku pangancab kang katindakaké mawa ancas matèni "mungsuh" kanthi cara nglalu.