Bom Nglalu

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Terorisme

Serangan nglalu (basa Indonesia:Serangan bunuh diri) punika wangun seserangan kang ditumindakake déning para panyerangan kathi maksud ugi tumuju minangka kanggo mateni manungsa utawa wong akeh kathiu maksud kang utama mati kanggo nyerang musuh.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba, sumber, rujukan[besut | besut sumber]

Bacaan lebih lanjut[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bom_Nglalu&oldid=961136"