Bom Nglalu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Terorisme

Serangan nglalu (basa Indonesia:Serangan bunuh diri) punika wangun seserangan kang ditumindakake déning para panyerangan kathi maksud ugi tumuju minangka kanggo mateni manungsa utawa wong akeh kathiu maksud kang utama mati kanggo nyerang musuh.

Cathetan suku[sunting | Owah sumber]

Deleng uga[sunting | Owah sumber]

Pranala njaba, sumber, rujukan[sunting | Owah sumber]

Bacaan lebih lanjut[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bom_Nglalu&oldid=833477"