Ancab nglalu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ancab nglalu iku pangancab kang katindakaké mawa ancas matèni "mungsuh" kanthi cara nglalu.

Cara[besut | besut sumber]

Carané ya iku nganggo bom ing bangkèkan kang banjur dijeblugaké.