Ancab nglalu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ancab nglalu iku pangancab kang katindakaké mawa ancas matèni "mungsuh" kanthi cara nglalu.