Boenga Roos Dari Tjikembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Boenga Roos dari Tjikembang
Cithakan kapindho, 1930
Panganggit Kwee Tek Hoay
Juru samak Tan Bellia (Cetakan ke-2)
Nagara Hindhia-Nèderlan
Basa Basa Melayu Pasar
Gènre Roman
Pangecapan Panorama
Kala babar
1927
Kala babar
basa Inggris
2013
Kaca 156
OCLC 66055761

Boenga Roos Dari Tjikembang (Jawa: Kembang Roos saka Cikembang) yakuwi salah sawijining novèl anggitané Kwee Tek Hoay taun 1927. Basa sing dienggo sajeroning novèl iki yakuwi basa Melayu Pasar.