Bocoran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banyu bocor

Bocor minangka cara sawijining dalan (padatané

B

bagian sekedhik) kanggo Cairan kanggo metu saka wadhah utawa sistem nyebrang cairtacul, ank utawa cangkulwadhahgidini isi kontaner metu utawa ing njaba materi mlebu. Bocor biasane ora disenengi. [1]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. Cheng, E. et al., Chemistry - A Modern View 2, Aristo-Wilson, Hong Kong, 2004