Bobby Earl Freeberg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bobby Earl Freeberg ya iku juru anggegana saka Amérika Sarékat kang mèlu berjuang kanggo kamardikané Indonésia ing mangsa Révolusi Kamardikan Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]