Bludrek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Bludrek utawa bludreg, ya iku tembung liya saka hipertensi utawa tekanan darah tinggi. Tembung iki asale saka basa Walanda : bloeddruk, kang uga tegese tekanan darah tinggi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bludrek&oldid=985673"