Bludrek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Bludrek utawa bludreg, ya iku tembung liya saka hipertensi utawa tekanan darah tinggi. Tembung iki asalé saka basa Walanda : bloeddruk, kang uga tegese tekanan darah tinggi.