Bel Air, Syechelles

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi Distrik Bel Air ing Pulo Mahé, Seychelles

Bel Air iku sawijining tlatah administratif distrik ing Seychelles dumunung ing pulo Mahé.


Cithakan:Seychelles-geo-stub