Bebasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bebasan (Carakan: ꦧꦼꦧꦱꦤ꧀) yaiku unèn-unèn kang ajeg panganggoné mawa teges entar lan ngemu surasa pepindhan. Wondéné kang pindhanaké iku sipat utawa kahanané wong.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Padmosoekotjo, S. (1953). Ngéngréngan Kasusastran Djawa. Jogjakarta: Hien Hoo Sing.