Bebali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

fungsi wayang bali minangka Bebali ya iku dikarepake yèn wayang Bali minangka pelengkap ing upacara adat Bali.