Beastly

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Beastly yaiku film drama Fantasi lan Fantasi Amerika Serikat taun 2011 sing disutradarani dening Daniel Barnz lan digawe dening Susan Cartsonis, Roz Weisberg lan Michael Flynn.[3] Tulisan iki ditulis dening Daniel Barnz adhedhasar novel Beastly dening Alex Flinn.[4] film iki juru paragane yaiku Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen, Peter Krause, LisaGay Hamilton lan Neil Patrick Harris .

Film beastly ditayangke ing Amerika Serikat ing tanggal 4 Maret, 2011.[5] Film kasebut ditampa kanthi rata-rata ulasan saka kritikus.

Juru Paraga[besut | besut sumber]

  • Alex Pettyfer minangka Kyle Kingson / Hunter [6][7]
  • Vanessa Hudgens minangka Linda "Lindy" Taylor [8][9][10][11]
  • Mary-Kate Olsen minangka Kendra Hilferty [12][13][14]
  • Neil Patrick Harris minangka Will Fratalli [15][16]
  • LisaGay Hamilton minangka Zola Davies [17]
  • Peter Krause minangka Rob Kingson [18]
  • Dakota Johnson minangka Sloan Hagen
  • Erik Knudsen minangka Trey Madison
  • Regina King as Letisha
  • David Francis minangka Dr. Davis
  • Brian Eastman minangka Dan Granburg
  • Gio Perez minangka Victor Barrel
  • Roc LaFortune minangka bapak Lindy
  • Rhiannon Moller-Trotter minangka tamu pesta Halloween

Tanggepan Juru Kritik[besut | besut sumber]

Film Beastly entuk komentar rata-rata saka kritikus. Adhedhasar Tomat Rotten, film nduweni rating 20%, adhedhasar 94 komentar, kanthi rating rata-rata 3,7 / 10.[19] Adhedhasar Metacritic, film iki nduweni skor 40 saking 100, adhedhasar 26 kritik, nuduhake "review rata-rata".[20] Adhedhasar CinemaScore, film iki entuk nilai "B +" saka panonton film kanggo skala A + nganti F.[21]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Beastly (12A)". British Board of Film Classification. March 15, 2011. Dijupuk May 24, 2018. 
  2. a b "Beastly (2011)". Box Office Mojo. Dijupuk May 24, 2018. 
  3. Zeitchik, Steve (2009-02-05). "Barnz to take helm of "Beastly" teen tale". Reuters. Dijupuk May 14, 2009. 
  4. McNary, Dave (2009-04-22). "Vanessa Hudgens to star in 'Beastly'". Variety. Dijupuk 2009-05-18. 
  5. Graser, Marc; Stewart, Andrew (2010-06-07). "CBS pushes back 'Beastly'". Variety (Reed Business Information). Dijupuk 2010-06-08. 
  6. "Barnz to take helm of 'Beastly' teen tale". 2009-02-05. Dijupuk 2009-05-26. [pranala mati]
  7. "Vanessa Hudgens New Man Is 'Beastly' Alex Pettyfer". 2009-04-29. Dijupuk 2009-05-26. 
  8. Jocelyn Vena (2009-04-23). "Vanessa Hudgens Gets 'Beastly' Role". Diarsip saka asliné ing 26 April 2009. Dijupuk 2009-05-26. 
  9. Kelly, Brendan (2009-08-17). "Vanessa Hudgens graduates". The Montreal Gazette. Dijupuk 2009-08-23. [pranala mati]
  10. "Vanessa Hudgens Gets 'Beastly'". Entertainment Online. Diarsip saka asliné ing 25 May 2009. Dijupuk 2009-06-07. [pranala mati]
  11. Carroll, Larry (2010-04-28). "Vanessa Hudgens Says She's No Beauty In 'Beastly'". MTV. Diarsip saka asliné ing 30 April 2010. Dijupuk 2010-04-28. 
  12. 'Beastly' Halloween Treat Features Mary-Kate Olsen
  13. Maria Gonzalez (2009-06-04). "Mary-Kate Olsen joins Vanessa Hudgens in 'Beastly'". Diarsip saka asliné ing 7 June 2009. Dijupuk 2009-06-05. [pranala mati]
  14. (June 3, 2009)Mcnary, Dave (2009-06-03). "Olsen, Pettyfer to get 'Beastly'". Variety. Diarsip saka asliné ing 8 June 2009. Dijupuk June 4, 2009. 
  15. Billington, Alex (2009-06-07). "Neil Patrick Harris Books Two More Feature Film Roles". First Showing. Diarsip saka asliné ing 10 June 2009. Dijupuk 2009-06-08. 
  16. Carroll, Larry (2010-04-06). "Neil Patrick Harris Dishes On 'Stylish And Sleek' Film 'Beastly'". MTV. Diarsip saka asliné ing 10 April 2010. Dijupuk 2010-04-07. 
  17. "Lisa Gay Hamilton lands role in gothic romance film.". July 14, 2009. Dijupuk 2009-07-15. 
  18. Fleming, Michael (July 6, 2009). "Peter Krause boosting 'Beastly'". Variety. Dijupuk July 7, 2009. 
  19. "Beastly (2011)". Rotten Tomatoes. Dijupuk February 13, 2018. 
  20. "Beastly reviews". Metacritic. Dijupuk February 13, 2018. 
  21. "CinemaScore". cinemascore.com. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]