Basa Norma-ongdhi Inggris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Norma-ongdhi Inggris (Norm: Anglo-Normaund) ya iku carabasa Norma-ongdhi kuna kang kocap ana ing Ingglên (Inggris) lan laladan sakiwatêngêne nalika jaman Norma-ongdhi Inggris.

Sawang uga[besut | besut sumber]

Basa Norma-ongdhi