Banyu kembang jeruk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tong nyaring kembang wit oranye

Banyu kembang oranye, utawa banyu mekar oranye, minangka salah sawijining jinis produk sampingan aromatik sing jelas saka sulingan kembang jeruk-jeruk seger kanggo minyak esensial .