Baliswara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Baliswara punika urutaning tembung ingkang sinusun walik. Tembung ingkang suka katrangan manggen ing sangajenging tembung ingkang katerangaken.