Balih-balihan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

fungsi wayang bali minangka Balih-balihan ya iku dikarepake yèn wayang Bali minangka hiburan.