Baccalà alla vicentina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Baccalà alla vicentina.

Baccalà alla vicentina ( palafalan jroning basa Italia: [bakkaˈla alla vitʃenˈtiːna] ; Venetian ) minangka salah sawijining jinis olahan saka sajian Venesia-Italia sing asli saka Vicenza sing digawe saka stockfish (ing basa Italia, stoccafisso ). Kanggo piring iwak iku legi banget, luwih-luwih sanajan ora ana gula tambahan. Karamelisasi gula susu bisa uga menehi rasa khas sajian iki.