Babi suwir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Daging babi disuwir nganggo garpu

Daging babi sing disuwir yaiku sajian bakar panggang Amerika, sing luwih khusus minangka sajian ing AS Selatan, adhedhasar pundhak daging babi panggang sing wis dirajang. Meluk prototypically alon-alon ing kayu (biasane ing njobo); variasi njero ruangan nggunakake kompor alon. Daging banjur diparut kanthi manual lan dicampur karo saos. Bisa disajikake ing roti utawa dipangan dhewe.