Autumn in Paris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Autumn in Paris novèl kang terbit taun 2007. Novèl iki ngerupakné novèl kapindho saka Tetralogi papat mangsa, sing dibarengi karo [[Winter in Tokyo (2008).