Autumn in Paris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Autumn in Paris novèl kang terbit taun 2007. Novèl iki ngerupakné novèl kapindho saka Tetralogi papat mangsa, sing dibarengi karo [[Winter in Tokyo (2008).