At Eighteen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

At Eighteen [1] ( Hangul열여덟의 순간; RRYeolyeodeolbui sun-gan) ya iku sèrial télévisi Koréa Kidul tahun 2019. Sèrial iki dibintangi déning Ong Seong-wu, Kim Hyang-gi, Shin Seung-ho lan Kang Ki-enom. Sèri kasebut nandhani peran timbal resmi Ong. Sèri iki ditayakaké wiwit tanggal 22 Juli nganti 10 Sèptèmber 2019. [2]

Aleran[besut | besut sumber]

At Eighteen nyritakaké Choi Joon-woo ( Ong Seong-wu ), bocah umur 18 taun. Saka cilik dhèwèké wis ngalami konflik kulawarga. Dhèwèké dipeksa pindhah SMA amarga tudhuhan pelanggaran sing ditindakaké. [3] Choi Joon-woo pindhah menyang Cheonbong High School lan mutusaké dadi wong kang biasa-biasa waé.

Ora suwé, Joon-woo kudu metu saka zona kepenak. Ora mung Joon-woo, nanging kanca-kancané sing durung diwasa lan ora duwé pengalaman umur wolulas taun, uga kudu ngalami konflik lan angin gedhé émosi lan ngadhepi prasangka ing sing dibentuk déning wong diwasa ing saubengé. [4] Bebarengan, dhèwèké kudu urip kanthi maksimal lan nggawé keputusan sing bisa ngubah uripé. Lan sing paling penting, dhèwèké kudu ora lali karo mupangaté urip. Dhèwèké sadhar menawa kenangan nalika umur wolulas taun bisa uga dadi kenangan sing paling manis, paling larang, lan paling angel dilalèkaké.

Aktor[besut | besut sumber]

Utama[besut | besut sumber]

  • Ong Seong-wu minangka Choi Joon-woo
  • Kim Hyang-gi minangka Yoo Soo-bin
  • Shin Seung-ho minangka Ma Hwi-enom
  • Ki Ki-young minangka Oh Han-kyeol

Penampilan khusus[besut | besut sumber]

  • Song Geon-hee minangka Shin Jung-hoo ( Ep. 3-4)
Kanca lawase Joon-woo lan mantan kanca sekolahe

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "At Eighteen [Title in the URL]". JTBC. Dijupuk July 11, 2019. 
  2. "Ong Seong-wu cast in JTBC drama". Dijupuk April 22, 2019. 
  3. "열여덟의 순간 등장인물 소개: 최준우" ['At Eighteen' Introduction of Characters: Choi Joon-woo]. JTBC (ing basa Korean). JTBC. 
  4. "열여덟의 순간 프로그램 정보" ['At Eighteen' Program Information]. JTBC (ing basa Korean). JTBC. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]