Asténosfèr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Astenosfer)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Asténosfèr ya iku lapisan sing ana ing sangisoré litosfer, awujud material cuwèr kenthel lan ndarbèni suhu kira-kira 3.000 drajat celcius.

Kapustakan[besut | besut sumber]

  • Donald L. Turcotte and Gerald Schubert. Geodynamics, 2nd ed., Cambridge University Press 2001
  • GEMS Institute of higher education,Nepal.Environment Management Club, Kushal
  • An Introduction to the Solar System; McBride and Gilmour; Cambridge University Press 2004

Pranala njaba[besut | besut sumber]