Menyang kontèn

Astérix

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Astérix yakuwi karakter fiksi sing dadi tokoh pokok saka serial komik anggitané René Goscinny (naskah) ing taun 1959 lan dilanjutaké déning Albert Uderzo (gambar) ing tahun 1977 sawisé René Goscinny tilar donya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]