Arcee

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arcee iku sawenèh jeneng karakter fiksi sing ana ing waralaba Transformers. dhèwèké iku karakter Autobot wédok, racaké diwènèhi warna biru utawa jambon.[1]  Arcee dadi Autobot wédok sing paling misuwur, Dhèwèké digawé duwèni luwih akèh adiraga lan duwé wujud sing luwih akèh katimbang Transformers wédok liyané. Asliné Arcee iku ganti wujud dadi mobil, nanging, wujud sawisé iku ganti dadi sepédha motor. Karakter pikolèh kamisuwuran sawisé metu ing Transformers: Prime, sanajan wujudé iku akèh sing diowah katimbang liyané. Desain karakter Arcee, mode alternatif, lan kepribadiané iku béda-béda gumantung ing kontinuitas. Arcee racaké warna jambon lan putih, dhèwèké uga karakter sing digambaraké warna biru, lan dalan carita Botcon ndelok yèn Arcee direformasi dadi Maximal spider.

Transformers: Generasi angka 1[besut | besut sumber]

Arcee iku satriya autobot wédok sing bisa berubah dadi jambon lan sakwaliké.[2][3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Less Than Meets the Eye: The 12 Most Ridiculous Transformers of All Time". Wired Magazine. 2008-08-21. Diarsip saka asliné ing 26 August 2010. Dijupuk 2010-10-03. 
  2. Furman, Simon (2004). Transformers: The Ultimate Guide. DK Publishing Inc. k. 25. ISBN 1-4053-0461-8. 
  3. Artistic license: the animated couples you never knew you always wanted.