Aplang/Daeng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aplang utawa Daeng iku kasenian sing mèmper karo Angguk, pemainé nom-noman wadon.