Apherisis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Apherisis ya iku tembung kang wis suda fonim (aksara/wandane) kang ngarep.

Tuladhane:

  • umundur - mundur
  • pasrah - asrah
  • sedulur - dulur

Uga delengen[besut | besut sumber]