Antropologi tèknik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Antropologi tèknik ya iku cawang èlmu antropologi kanggo nylarasaké pawakan manungsa tumrap kukubané.[1] Èlmu antropologi tèknik iki mbiyantu panggawéan piranti kanggo kaprelon manungsa tumrap kapénaké.[1] Obah-obahing manungsa ya iku ngadeg, lungguh, lan mapan iku telung obah dhasar manungsa sing paling utama ing antropologi tèknik.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c Jacob 2000, k. xiv.

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Jacob, T. (1999/2000). Buku Bacaan: Antropologi Biologis. Jakarta: Direktorat Jenderal Pendidikan Tinggi Departemen Pendidikan Nasional.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)